Η Λίνα Θεολόγου διδάσκει κλασικό μπαλέτο και ρεπερτόριο από το 2006. Διαθέτει δίπλωμα Καθηγήτριας Κλασικού και Σύγχρονου Χορού από την Ανώτερη Σχολή Χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου, ενώ είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στο MBA International.

Η Έλενα Χασάπη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η αγάπη της για τον χορό, την οδήγησε στη σχολή της Σάσας Αλεξάκη από την ηλικία των 3 ετών. Εκεί φοίτησε μέχρι τα 18 έτη κλασικό μπαλέτο, flamengo και μοντέρνο ISTD.

Είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής της Δέσποινας Γρηγοριάδου και διαθέτει δίπλωμα μοντέρνου χορού

Η Ροδούλα αποφοίτησε το 2003 από την Επαγγελματική Σχολή Χορού Ν. Κονταξάκη ενώ δε σταματάει να παρακολουθεί σεμινάρια σε Ελλάδα, Λονδίνο και άλλα μέρη του εξωτερικού.

Στο βιογραφικό της έχει σημαντικές συμμετοχές σε θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις, διαφημίσεις, συναυλίες και τηλεοπτικά show όπως είναι το X- Factor και το Dancing With The Stars.

Η Έλενα Βασιλείου είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Ραλλού Μάνου» και διαθέτει δίπλωμα δασκάλας μπαλέτου απο την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού "Ραλλού Μάνου", με πιστοποίηση απο το Υπουργείο Πολιτισμού και Θρησκευμάτων. Απόφοιτος ακόμη του τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων κι Έργων Τέχνης αγαπάει ιδιαίτερα ό,τι σχετίζεται με την τέχνη και τα παιδιά. Έχει πλούσια επαγγελματική εμπειρία και ως δασκάλα μπαλέτου

Η Εύα Σωμαρακάκη διδάσκει hip hop, latin, funky jazz, heels και zumba. Είναι μέλος του IDTA (International Dance Teachers Association) κατέχοντας το επαγγελματικό πτυχίο των Latin χορών με διάκριση.

Σπουδάζει επίσης μπαλέτο και σύγχρονο, ενώ ασχολείται και με πολλά άλλα είδη χορού (popping, pole dancing,

Η αγαπημένη μας κυρία Αϊντα συνοδεύει με το πιάνο της τα μαθήματα στη Σχολή Χορού Μ. Γιαννούση...

Είναι εκείνη η γλυκιά και ήρεμη φυσιογνωμία, που βοηθάει τους μικρούς μαθητές αλλά και εμάς τους ίδιους να “μπούμε στο ρυθμό” ακόμη πιο γλυκά, ευχάριστα και με τη σωστή μουσική εκπαίδευση.

Πρόγραμμα μαθημάτων

Από αυτό το σημείο μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες πρόγραμμα των μαθημάτων της σχολής μας

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 210 95 69 101
Email: info@giannousi-dance.gr
Website: www.giannousi-dance.gr

Χίου 12 & Ηρακλέους 157Α, Καλλιθέα