Η Εύα Σωμαρακάκη διδάσκει hip hop, latin, funky jazz, heels και zumba. Είναι μέλος του IDTA (International Dance Teachers Association) κατέχοντας το επαγγελματικό πτυχίο των Latin χορών με διάκριση.

Σπουδάζει επίσης μπαλέτο και σύγχρονο, ενώ ασχολείται και με πολλά άλλα είδη χορού (popping, pole dancing,

aerial dancing, aerial skills, dancehall και musical). Όπως καταλαβαίνετε, λατρεύει το χορό και την κίνηση!

Τα είδη χορού που διδάσκει η Εύα ενδείκνυνται για παιδιά ηλικίας έξι ετών και άνω. Για εκείνη ο χορός είναι μία αφύπνιση του σώματος αλλά και του πνεύματος. Ένας τρόπος έκφρασης και εκτόνωσης. Τρόπος ζωής...

Όταν το latin συνδυάζεται με το hip hop

Παράλληλα με τη φοίτησή της στο τμήμα Χημείας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, δε σταματάει να παρακολουθεί σεμινάρια latin και hip hop dance σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Συμμετείχε στα σεμινάρια Salsa Cubana con Rumba y son με τον Yoannis Tamayo Castillo και στα Todo Latino Festival 2010-2011 και 5th Athens Salsa Festival 2014 ενώ έχει λάβει μέρος ως χορεύτρια στο τηλεοπτικό show Dancing with the stars. Σήμερα εργάζεται στη σχολή χορού Μ. Γιαννούση ως δασκάλα latin και hip hop dance.

Όποιο κι αν είναι το είδος χορού, το αποτελέσμα και η δοκιμή σίγουρα αξίζουν!

Μέσα από το χορό ανακαλύπτεις το σώμα σου, τις δυνατότητές σου, τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και τελικά τον εαυτό σου.

Ο χορός είναι όλα αυτά που δε λες, αλλά τα ζωγραφίζεις στη γη με τα βήματα...

Πρόγραμμα μαθημάτων

Από αυτό το σημείο μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες πρόγραμμα των μαθημάτων της σχολής μας

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 210 95 69 101
Email: info@giannousi-dance.gr
Website: www.giannousi-dance.gr

Χίου 12 & Ηρακλέους 157Α, Καλλιθέα