{slider title="Ποια είναι τα οφέλη του χορού και του μπαλέτου ειδικότερα, για ένα παιδί;" open="false" class="icon"}
Τα παιδιά αποκτούν σταδιακά ένα καλά γυμνασμένο σώμα χάρη στη συνεχή κίνηση, βελτιώνουν την αντοχή και ευλυγισία τους ενώ μαθαίνουν να λειτουργούν αρμονικά σε μία ομάδα. Διατηρούν από νωρίς μία σωστή στάση σώματος και ενδυναμώνουν τους μύες και τις αρθρώσεις τους.

{slider title="Από ποια ηλικία μπορούν τα παιδιά να ξεκινήσουν τον χορό;" class="icon"}
Το μάθημα της μουσικοκινητικής αγωγής που έχει στοιχεία από το μπαλέτο (όπως π.χ. η μουσική, βασικές κινήσεις χεριών- ποδιών), συστήνεται από την ηλικία των 3 ετών. Το μπαλέτο και τα άλλα είδη χορού προτείνουμε να τα ξεκινούν από την ηλικία των 6 με 7 ετών.

{slider title="Πως επηρεάζει ο χορός τον χαρακτήρα των παιδιών;" class="icon"}
Το μπαλέτο και η κλασική μουσική, που το συνοδεύει, καλλιεργούν το πνεύμα, χαρίζουν μία ηρεμία και μαθαίνουν στα παιδιά να πειθαρχούν.

{slider title="Τι θα προτείνατε για ένα αγόρι που του αρέσει ο χορός;" class="icon"}
Αν το αγοράκι μας είναι μικρό, τότε όλα τα παιδάκια ακολουθούν το ίδιο μάθημα. Κάνουν μουσικοκινητική αγωγή, που τα προετοιμάζει για το χορό. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με την ηλικία, τη διάθεση και τη σωματική διάπλαση του παιδιού, το κατευθύνουμε αντίστοιχα. Η διαφορά είναι κυρίως στη σωματική διάπλαση. Ο χορός δεν είναι μόνο για κορίτσια, αλλά για όλους όσους τον αγαπούν! Στη Σχολή μας προσφέρουμε δωρεάν τα δίδακτρα των αγοριών στο κλασικό μπαλέτο ενώ υπάρχουν επιπλέον ειδικές τιμές και πακέτα για τα αγόρια, σε όλα τα είδη χορού.

{slider title="Ποια είναι η εξειδίκευση της Σχολής Μ. Γιαννούση;" class="icon"}
Το μπαλέτο το οποίο αποτελεί την αλφάβητο του χορού. Αυτή είναι η βάση μας, όχι η εξειδίκευση. Η Σχολή προετοιμάζει παιδιά για την εισαγωγή τους σε επαγγελματικές σχολές χορού, όπου τα βασικά μαθήματα είναι το μπαλέτο και το σύγχρονο. Εκτός από αυτά όμως, έχουμε και άλλα είδη χορού τα οποία διδάσκουν εξειδικευμένοι καθηγητές.

{slider title="Τι συμβουλή θα δίνατε σε μία μαμά που θέλει να φέρει το παιδί της στη Σχολή Χορού Μ. Γιαννούση;" class="icon"}
Στη Σχολή μας έχουμε ένα οικογενειακό περιβάλλον, πολλή αγάπη για τα παιδιά και μία εμπειρία 37 ετών. Επιλέγουμε ιδιαίτερα προσεκτικά τους συνεργάτες μας ώστε να πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να έχουν μία καλή επαφή με τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. Οι καθηγητές μας είναι πρόσχαροι, χαμογελαστοί κι αγκαλιάζουν κάθε παιδάκι ξεχωριστά. Από τη Σχολή Μ. Γιαννούση έχουν ξεκινήσει αρκετοί επαγγελματίες χορευτές. Το γεγονός ότι έχουμε τα παιδιά των μαθητριών μας, μαθητές και το ότι το καλό όνομα της Σχολής φέρνει κοντά μας παιδιά από διάφορες περιοχές της Αττικής, εκτός Καλλιθέας, τα λέει όλα...

{slider title="Πως μπορώ να παρακολουθώ την πρόοδο του παιδιού μου;" class="icon"}
Η Σχολή μας βρίσκεται σε άμεση επαφή και επικοινωνία με τον γονέα. Δύο φορές το χρόνο, κάθε Δεκέμβριο και Ιούνιο γίνονται στη χώρο μας ανοιχτά μαθήματα, όπου οι γονείς και φίλοι των παιδιών έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το μάθημα και τις χορογραφίες και να καμαρώσουν την πρόοδο των παιδιών τους. Επίσης κάθε δύο χρόνια διοργανώνονται οι παραστάσεις μας, όπου τα παιδιά παρουσιάζουν ολοκληρωμένες χορογραφίες με σκηνικά και κοστούμια σε κεντρικά θέατρα αποκτώντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες που τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή.

{slider title="Γίνονται δοκιμαστικά μαθήματα σε παιδάκια κι ενήλικες;" class="icon"}
Φυσικά και γίνονται. Κάθε παιδί και ενήλικας μπορεί να κάνει ένα- δύο μαθήματα δοκιμαστικά, χωρίς καμία υποχρέωση.

{/sliders}

Πρόγραμμα μαθημάτων

Από αυτό το σημείο μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες πρόγραμμα των μαθημάτων της σχολής μας

Επικοινωνια

Τηλέφωνο: 210 95 69 101
Email: info@giannousi-dance.gr
Website: www.giannousi-dance.gr

Χίου 12 & Ηρακλέους 157Α, Καλλιθέα